Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Meet the team: Our photographer

Maaike Rosa Photography 

Maaike Rosa is onze 21-jarige fotograaf uit Delft, zij is gespecialiseerd in kunst, portretten en fashion fotografie. 

Let's meet our #triplebaby. Een stukje van Maaike.

Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig en hoe ouder ik werd hoe meer ik het gevoel kreeg dat ik fotograaf moest worden. Zo kwam ik terecht op het Grafisch Lyceum in Rotterdam en studeer ik in juni 2017 af. Sinds een paar weken ben ik ZZP'er en krijg ik veel opdrachten binnen. Daarnaast sta ik nu ook altijd nog open voor portfolio uitbereidingen die ik zelf organiseer en waar ik zelf modellen en visagisten voor zoek. 

Tijdens een shoot wil ik graag dat iedereen relaxed is, ik hou van praatjes maken en je op je gemak laten voelen. Het liefst wil ik dat je helemaal jezelf kan zijn bij mij en niks is mij te vreemd. Dit is niet alleen omdat je dan beter op de foto komt te staan, maar dit is ook omdat ik je naar huis wil laten gaan met een goed gevoel.

Mijn fotografie kan je herkennen aan de contrasten, de ruis en de manier hoe ik gebruik maak van licht in de foto's. Daarnaast hou ik niet van regels en zul je mij in de studio ook nooit met een lichtmeter zien, ik doe graag alles op gevoel. Als het mooi is, is het mooi. Maar ik ben wel een perfectionist en ik ga door tot dat ik het perfecte plaatje heb gemaakt. 

 

Go follow our #triplebaby op www.maaikerosa.com of op Instagram @bymaaikerosa

© 2017 - 2020 Triple | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel